Home page slide

Slider werken

Vergaderen

Brasserie

Brasserie bij hanz,

Covid-19

Zoals iedereen weet mogen wij gelukkig 2 juni weer open. Hier zijn wij natuurlijk heel erg blij mee, want wij hebben jullie gemist. Door de maatregelen die wij moeten nemen zijn er wel wat aanpassingen in onze brasserie gaande, wij hopen hiervoor op uw begrip. Wij zullen niet meer a la carte serveren, vanaf 2 juni zal er elke dag een buffet klaar staan waar iedereen zich bij aan kan sluiten. De salades, broodjes en snacks zullen in disposables verpakt zijn vanwege de hygiëne. Na dat u heeft afgerekend kunt ervoor kiezen om met mooi weer op ons uitgebreide terras te gaan zitten, binnen in onze brasserie waar helaas minder plekken aanwezig zijn of het mee te nemen naar uw werkplek.

Bestel nu online u broodjes of salades!

 

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag 08:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 08:00 - 17:30 uur
  • Donderdag 08:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag 08:00 - 18:00 uur

Lunch(take away): Vóór 11.00 besteld, staat om 12.00 klaar!

Bestel direct online

Boardroom

Vergaderruimtes

Bij Hanz heb je de mogelijkheid om vergaderruimtes te huren. Selecteer de ruimte welke je wilt gebruiken en reserveer meteen!

Bekijk de mogelijkheden

Event bij Hanz

Event bij Hanz?

Natuurlijk is dat mogelijk

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Neem contact op

contact met hanz,

Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle
038 - 303 5321

Hanz is een initiatief van City Developer-S

“Als gebiedsontwikkelaar zien wij het economische en maatschappelijke belang van een uitgebalanceerd stedelijke gebied. Daar gaat een enorme kracht vanuit en daarbij willen wij voorop lopen. Wij willen hiermee een inspirerend voorbeeld worden voor het Hanzeland, voor Zwolle en de Regio Zwolle. Met een verzameling van de juiste kleinschalige initiatieven gaan wij het Hanzeland structureel positief veranderen”

Direct bericht

naar hanz,