‘Ik ben Hanz’

Mijn naam is Thea Roks, met mijn bedrijf ROKS sinds 2014 inwoner van Hanz. ROKS Bureaudiensten en Organisatieadvies biedt diverse organisaties ondersteuning op het gebied van secretariële en administratieve stromen. In januari 2014 kwamen de initiatiefnemers van Hanz op mijn pad. Zij hebben me benaderd  voor de receptietaken bij Hanz. Een prachtige klus voor ROKS! Momenteel is de receptie van Hanz van 08:00 – 17:30 ‘bemand’ door twee van onze medewerksters. We ontvangen de gasten, bellen met huurders en verzamelen de in- en uitgaande post. Dit doen we niet alleen voor Hanz. We ondersteunen hiernaast nog een 37 organisaties. Het merendeel hiervan op afstand. We fungeren soms als postadres en beheren de agenda en mailbox. Maar dat is lang niet alles! Wil jij meer weten over ons veelzijdige aanbod, check dan onze website!

www.roks-officesupport.com.