Home page slide

Slider werken

Vergaderen

Brasserie

Medewerker Hospitality bij hanz,

Tevreden huurders en gasten hebben onze hoogste prioriteit. We willen graag dat mensen zich thuis voelen bijHanz. bijHanz staat voor ‘dienstverlening plus’: door het aanbieden van een hoogwaardige, gastvrije omgeving wordt een plek gecreëerd waar mensen elkaar graag ontmoeten en graag verblijven. En die mensen zijn:

 • Huurders van onze kantoorruimte, hun medewerkers en gasten van onze huurders
 • Huurders van onze vergaderruimtes en hun gasten
 • Bezoekers van de brasserie

De visie van bijHanz in kernwoorden:

 • Samen
 • Innovatie
 • Inspiratie
 • Diversiteit
 • Verbinden

Onze receptiebalie is daarbij het middelpunt waar die dienstverlening samenkomt. Hij heeft dan ook een centrale plek midden in de brasserie.

De medewerker hospitality is voor veel mensen het eerste contact bij bijHanz. Je geeft een uitstekend visitekaartje af, waardoor iedereen zich welkom voelt. Huurders, bezoekers van huurders en gasten van de brasserie komen op de eerste plaats. Je bent toegankelijk en bereikbaar voor hun vragen, opmerkingen en eventuele klachten. Namens Innovatie Sociëteit, de verhuurder/beheerder van het gebouw, ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze huurders.

Jouw dag

Volgens jouw collega Kim is geen dag bij bijHanz hetzelfde. Je opent de slagboom voor bezoekers van huurders, je houdt in de gaten of er nog voldoende parkeerruimte is en verwijst mensen anders door naar een alternatieve plek. De hele dag door worden post en pakjes bezorgt voor mensen in het pand. Jij geeft het aan hen door dat de pakketten er zijn.

Je heet onze huurders elke dag welkom. Zo ken je Tobias van VR Innovations en weet je dat Wendy bij ACHT! werkt. De onbekende mevrouw bij de lift vraag je vriendelijk of je haar verder kunt helpen. Het blijkt een sollicitant te zijn van Student XL. Je belt even naar boven en Nicole komt haar afspraak ophalen zodat de dame niet in het pand loopt te zoeken.

Een ander moment gaat de telefoon en wil iemand weten of hij vergaderruimte bij bijHanz kan huren. Natuurlijk ben jij zo commercieel dat je er een lunch aan vast probeert te knopen. Ondertussen serveer je koffie of andere drankjes aan bezoekers van de Brasserie. Vanaf een uur of half twaalf komen er ook mensen lunchen. Jij neemt bestellingen op, serveert de lunch uit en rekent af. Dat doe je samen met Lars, onze kok. En onze stagiair. Als er een vergadergroep blijft lunchen of als we ’s middags een borrel hebben, dan hebben we ook nog een studenten oproeppool om bij te springen in de bediening.

Ook wordt Hanz gebeld als ze 1 van onze huurders willen spreken. Je verbindt deze vervolgens door.

De functie

Je hebt vast een beeld van de functie-inhoud. Dus nu wat praktische details:

 • Maandag en dinsdag werk je 9 uur (8.00 – 17.30) en woensdag t/m vrijdag werk je van 11 – 13.30 uur (de lunchpiek). Een ideale functie om te combineren met je gezin.
 • Je krijgt een jaarcontract voor 25 ½ uur.
 • De functie is ingeschaald in schaal III van de horeca cao.
 • Je komt in aanmerking voor een reiskostenvergoeding als je buiten Zwolle woont.

Dit breng jij:

 • Hospitality past bij je. Dat blijkt ook uit je werkervaring bijvoorbeeld doordat je eerder aan een receptie of in de horeca hebt gewerkt.
 • Flexibiliteit, want in principe bemensen jij en Kim de receptie. Dus bij ziekte en vakanties vervangen jullie elkaar. Natuurlijk doen we dat in overleg.
 • Creatieve communicatie. Je hebt met veel verschillende mensen te maken en krijgt diverse vragen en opmerkingen. Daarmee kun jij prima omgaan. Je kunt mensen aanspreken op een manier die bij hen en bij jou past.
 • Je bent een leuk mens. Aan het eind van de dag willen we allemaal een leuke dag gehad hebben. Daarvoor heb je leuke mensen nodig.
 • Je hebt MBO werk/denk niveau.

Zo reageer je:

Bellen voor meer informatie met: Hetty (HR adviseur) tel. 06 – 124 124 59

Solliciteren: stuur je cv & motivatiebrief naar hetty@factor-h.nl

contact met hanz,

Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle
038 – 303 16 40

Hanz is een initiatief van City Developer-S

“Als gebiedsontwikkelaar zien wij het economische en maatschappelijke belang van een uitgebalanceerd stedelijke gebied. Daar gaat een enorme kracht vanuit en daarbij willen wij voorop lopen. Wij willen hiermee een inspirerend voorbeeld worden voor het Hanzeland, voor Zwolle en de Regio Zwolle. Met een verzameling van de juiste kleinschalige initiatieven gaan wij het Hanzeland structureel positief veranderen”

Direct bericht

naar hanz,