Gezocht Sprankelende medewerker hospitality

Kom jij ons Brasserie/Receptie team (zo snel mogelijk) versterken?

Medewerker met hospitality in je DNA

Jouw dag als hospitality medewerker 

Volgens jouw collega Karien is geen dag bij bijHanz hetzelfde. Je opent de slagboom voor bezoekers van huurders, je houdt in de gaten of er nog voldoende parkeerruimte is en verwijst mensen anders door naar een alternatieve plek. De hele dag door worden post en pakjes bezorgt voor mensen in het pand. Jij geeft het aan hen door dat de pakketten er zijn.

Je heet onze huurders elke dag welkom Zo ken je Jaco van Creative Orange en weet je dat Rick bij Zintuig Studio werkt. De onbekende mevrouw bij de lift vraag je vriendelijk of je haar verder kunt helpen. Het blijkt een sollicitant te zijn van Student XL. Je belt even naar boven en Babet komt haar afspraak ophalen zodat de dame niet in het pand loopt te zoeken.

Een ander moment gaat de telefoon en wil iemand weten of hij vergaderruimte bij bijHanz kan huren. Natuurlijk ben jij zo commercieel dat je er een lunch aan vast probeert te knopen.

Ondertussen serveer je koffie of andere drankjes aan bezoekers van de Brasserie. Vanaf een uur of half twaalf komen er ook mensen lunchen. Jij neemt bestellingen op, serveert de lunch uit en rekent af. Dat doe je samen met onze kok, Jan-Jelmer en een collega. Als er een vergadergroep blijft lunchen of als we ’s middags een borrel hebben, dan hebben we ook nog een oproeppool om bij te springen in de bediening.

Dit verwachten wij van je

 • Hospitality zit in je systeem en dat blijkt ook uit je werkervaring. 
 • Flexibiliteit, want in principe bemensen jullie met zijn drieën de receptie. Dus bij ziekte en vakanties vervangen jullie elkaar.  Ook hebben we soms events in het weekend en verwachten we flexibiliteit van jou. Natuurlijk doen we dat in overleg.
 • Creatieve communicatie. Je hebt met veel verschillende mensen te maken en krijgt diverse vragen en opmerkingen. Daarmee kun jij prima omgaan. Je kunt mensen aanspreken op een manier die bij hen en bij jou past.
 • Je bent een leuk mens. Aan het eind van de dag willen we allemaal een leuke dag gehad hebben. Daarvoor heb je leuke mensen nodig.
 • Je hebt MBO werk/denk niveau

Dit mag je van ons verwachten:

Een functie van 28 uur per week. Je werkt in principe op maandag t/m vrijdag overdag.

 • Wij geloven in mensen die meedenken. Dus je ideeën hoe het beter kan zijn welkom. 
 • De mogelijkheid om grotendeels op kantoordagen en tijdens kantooruren te werken. Zo nu en dan hebben we borrels of andere cateringklussen na werktijd. Uiteraard doen we dit soort zaken in overleg.
 • Je krijgt een jaarcontract. Uiteraard met de intentie om langer met elkaar samen te werken.
 • Je krijgt 8% vakantiegeld en hebt xxx verlofuren per jaar.
 • Je neemt deel aan het bedrijfstakpensioen van de horeca.
 • Het salaris is conform horeca cao. 
 • Je wordt ingewerkt door Karien, die je uitgebreid op de hoogte brengt van de gang van zaken binnen bijHanz. 

bij Hanz

Tevreden huurders en gasten hebben onze hoogste prioriteit. We willen graag dat mensen zich thuis voelen bijHanz.  bijHanz staat voor ‘dienstverlening plus’: door het aanbieden van een hoogwaardige, gastvrije omgeving wordt een plek gecreëerd waar mensen elkaar graag ontmoeten en graag verblijven. En die mensen zijn:

 • huurders van onze kantoorruimte, hun medewerkers en gasten van onze huurders
 • huurders van onze vergaderruimtes en hun gasten
 • bezoekers van de Brasserie

Naast de kantoorlocatie en de Brasserie bijHanz horen ook de Brainz (aan het Lübeckplein) en Perron038 (Wartsila terrein) bij ons. Wanneer daar catering nodig is, wordt dat geregeld vanuit de keuken bijHanz.

Denk je dat jouw naam 100% bij deze vacature past. Reageer dan snel!

Soort dienstverband: Parttime

Naast de kantoorlocatie en de Brasserie bijHanz horen ook de Brainz (aan het Lübeckplein), Perron038 (Wartsila terrein) en de Heilig Boon (koffie corner) bij ons. Wanneer daar catering nodig is, wordt dat geregeld vanuit de keuken bijHanz. 

Denk je dat jouw naam 100% bij deze vacature past. Reageer dan snel! 

Zo reageer je:

Bellen voor meer informatie met: Chantal Jansen, locatiemanager tel. 06 – 53809321

Solliciteren: stuur je cv & motivatiebrief naar Chantal@bijhanz.nl