Home page slide

Slider werken

Vergaderen

Brasserie

Vergaderen bij Hanz,

Al onze vergaderruimtes zijn ingericht op de 1,5 meter samenleving. Bij vragen is onze receptie beschikbaar om u te helpen met een reservering van de vergaderruimte. De vergaderruimtes zijn ook te gebruiken voor video conference.

  • €37,50 /uur

Vissenkom

7 personen

De “Vissenkom” is een ruimte op de benedenverdieping met zicht op de brasserie. De ruimte kan visueel afgescheiden worden door in-betweens, op die manier kan men in alle rust vergaderen. De ruimte is geschikt voor 7 personen.

Reserveren

  • €27,50 /uur

Boardroom

6 personen

De “Boardroom” is tevens een ruimte op de benedenverdieping, met een grote vergadertafel in het midden, voorzien van stopcontacten en daarmee flexibel voor het gebruik van laptops en het houden van presentaties. Deze ruimte is geschikt voor 6 personen.

Reserveren

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag 08:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 08:00 - 17:30 uur
  • Donderdag 08:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag 08:00 - 17:30 uur

In het weekend en 's avonds zijn de vergaderruimtes te reserveren in overleg.

  • €25,00 /uur

Goldroom

4 personen

De “Goldroom” is een ruimte op de benedenverdieping, ideaal voor het houden van brainstormsessies. Het is een ludiek opgezette ruimte met een fantastische lichtinval. De ruimte beschikt over een vergadertafel en is geschikt voor 4 personen.

Reserveren

  • €15,00 /uur

Sigarlounge

2 personen

De “sigarlounge” is de kleinste vergaderruimte op de benedenverdieping. Deze ruimte is ingericht met een drietal fauteuils en een hocker. Deze ruimte kan visueel worden afgesloten met een gordijn. Deze ruimte is bij uitstek geschikt voor kleine besloten besprekingen.

Reserveren

VergaderKaz
  • €25,00 /uur

VergaderKaz

4 personen

Welkom in de lichtste vergaderruimte van Hanzeland. Welkom in de ‘VergaderKaz’. Wil je lekker in de buitenlucht vergaderen, maar nog wel beschut zitten dan is deze vergaderruimte een aanrader voor je. Er is stroom aanwezig en je kunt heerlijk tussen het groen vergaderen, daarnaast zit de brasserie van Hanz vlakbij zodat je wel van alle gemakken bent voorzien. Probeer hem eens uit.

Reserveren

Overige ruimtes

Brasserie €60,00
6.01 €27,50
3e verdieping €60,00
HA3.05 €35,00

Extra faciliteiten

Wifi
Receptie
Beamer €30,00
TV scherm €30,00
Flipover €15,00
Microfoon / Speaker €60,00
Terras
Leenfietsen

Prijzen eten / drinken

Eten/drinken Kosten incl. btw.
Koffie & thee arrangement €4,00 per dagdeel pp.
Koffie, thee, munt thee, cappuccino en espresso €5,00 per dagdeel pp.
Lunch A (2 bolletjes met kaas en ham) €5,75 pp.
Lunch B (2,5 luxe belegd broodje) €9,25 pp.
Lunch C (2,5 luxe belegd broodje + soep van de week) €10,75
Lunch van de kaart Zie lunchkaart

Routebeschrijving

Auto:

Neem vanaf de A28 afrit Zwolle-Zuid. Blijf de N337 (IJsselallee) volgen tot je, met een brug, over het spoor rijdt. Ga de eerste linksaf en u ziet aan uw rechterhand het Hanzeplein. Open volgende link om de opties te bekijken voor parkeren: Opbezoekbijhanz

Openbaar vervoer:

Bij station Zwolle neem u uitgang Zwolle Zuid, eenmaal boven gekomen (uit de stationstunnel) loopt u over het Lubeckplein, nadat u het plein bent overgestoken gaat u rechtsaf. Loop langs de Koggelaan tot u aan uw linkerhand het Hanzeplein ziet. U bent gearriveerd bijHanz.

Event bij Hanz

Event bij Hanz?

Natuurlijk is dat mogelijk

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Contact opnemen

contact met hanz,

Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle
038 - 303 5321

Hanz is een initiatief van City Developer-S

“Als gebiedsontwikkelaar zien wij het economische en maatschappelijke belang van een uitgebalanceerd stedelijke gebied. Daar gaat een enorme kracht vanuit en daarbij willen wij voorop lopen. Wij willen hiermee een inspirerend voorbeeld worden voor het Hanzeland, voor Zwolle en de Regio Zwolle. Met een verzameling van de juiste kleinschalige initiatieven gaan wij het Hanzeland structureel positief veranderen”

Direct bericht

naar hanz,