Home page slide

Slider werken

Ontmoeten

Nieuw

Waarom

Huren

Vergaderen

Vergaderen

Brasserie

Vergaderen bij Hanz,

Bij Hanz heb je de mogelijkheid om vergaderruimtes te huren. Selecteer hieronder de ruimte welke je wilt gebruiken en reserveer meteen!

  • €27,50 /uur

Vissenkom

10-12 personen

De “Vissenkom” is een ruimte op de benedenverdieping met zicht op het restaurant. De ruimte kan visueel afgescheiden worden door in betweens om op die manier in alle rust te kunnen vergaderen en is geschikt voor 10-12 personen.

Reserveren

Boardroom
  • €25,00 /uur

Boardroom

8-10 personen

De “Boardroom” is tevens een ruimte op de benedenverdieping, met een grote vergadertafel in het midden, voorzien van stopcontacten en daarmee flexibel voor het gebruik van laptops en het houden van presentaties. Deze ruimte is geschikt voor 8-10 personen.

Reserveren

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:30 uur
  • Dinsdag 08:00 - 17:30 uur
  • Woensdag 08:00 - 17:30 uur
  • Donderdag 08:00 - 17:30 uur
  • Vrijdag 08:00 - 17:30 uur

In het weekend en 's avonds zijn de vergaderruimtes te reserveren in overleg.

  • €25,00 /uur

Goldroom

6-8 personen

De “Goldroom” is een ruimte op de benedenverdieping, ideaal voor het houden van brainstormsessies. Het is een ludiek opgezette ruimte met een fantastische lichtinval. De ruimte beschikt over een vergadertafel en is geschikt voor 6-8 personen.

Reserveren

  • €15,00 /uur

Sigarlounge

3-4 personen

De “sigarlounge” is de kleinste vergaderruimte op de benedenverdieping. Deze ruimte is ingericht met een drietal fauteuils en een hocker. Deze ruimte kan visueel worden afgesloten met een gordijn. Deze ruimte is bij uitstek geschikt voor kleine besloten besprekingen.

Reserveren

Event bij Hanz

Event bij Hanz?

Natuurlijk is dat mogelijk

Wij vertellen je graag de mogelijkheden.

Contact opnemen

Extra faciliteiten

Wifi
Koffie/ Thee
Lunch (à la carte, broodjeslunch)
Receptie
Beamer/ Scherm
TV flatscreen
Flipover
Microfoon/ Speaker
Terras
Leenfietsen

Routebeschrijving

Auto:

Neem vanaf de A28 afrit Zwolle-Zuid. Blijf de N337 (IJsselallee) volgen tot je, met een brug, over het spoor rijdt. Ga de eerste linksaf en u ziet aan uw rechterhand het Hanzeplein. Rij om het Hanzeplein heen en u ziet links van u de parkeerplaats van Hanz. Bel aan bij de intercom en onze receptie helpt u graag verder.

Openbaar vervoer:

Bij station Zwolle neem u uitgang Zwolle Zuid, eenmaal boven gekomen (uit de stationstunnel) loopt u over het Lubeckplein, nadat u het plein bent overgestoken gaat u rechtsaf. Loop langs de Koggelaan tot u aan uw linkerhand het Hanzeplein ziet. U bent gearriveerd bijHanz.

contact met hanz,

Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle
038 – 303 16 40

Hanz is een initiatief van City Developer-S

“Als gebiedsontwikkelaar zien wij het economische en maatschappelijke belang van een uitgebalanceerd stedelijke gebied. Daar gaat een enorme kracht vanuit en daarbij willen wij voorop lopen. Wij willen hiermee een inspirerend voorbeeld worden voor het Hanzeland, voor Zwolle en de Regio Zwolle. Met een verzameling van de juiste kleinschalige initiatieven gaan wij het Hanzeland structureel positief veranderen”

Direct bericht

naar hanz,